top of page
Traveling

Ja, dit doe ik het allerliefst. De wereld rondreizen en werken aan mijn eigen fotoprojecten. Het begint met brainstormen over wat ik wil vastleggen. Magische sterrenhemels, besneeuwde bergtoppen, indrukwekkende sledehonden. Tijdens een reis neem ik alle tijd om foto’s te maken. En achteraf, bij het selecteren en nabewerken, ontstaat de poëtische serie die ik me had ingebeeld. Toch kan ik het nooit helemaal voorspellen. Juist die verrassing maakt mijn werk extra leuk.

Spreekt mijn vrije werk jou aan?

Dit is allemaal ook verkrijgbaar als print!

Weddings

WEDDINGS

De liefde vastleggen vind ik heerlijk. Regelmatig fotografeer ik bruiloften of leg ik het hele trouwfeest op video vast, die keus is aan jullie. Van klein tot groot en van eenvoudig tot luxe. Ik zorg voor prachtige beelden die je weer helemaal terugbrengen naar die mooie dag. Laat het nagenieten maar beginnen!

24. 07. 20

Persoonlijk gesprek om jullie wensen en

ideeën te bespreken?

Editorial

EDITORIAL

Iemand portretteren in een complete setting vind ik geweldig. Zeker als ik hierin een persoonlijk tintje mag verwerken. Voor een influencer bijvoorbeeld. Het liefst werk ik dit uit in een natuurlijke omgeving met daglicht. In een studio kan ook, graag leg ik dan de nadruk op de eenvoud.

maasvlakten

Persoonlijke shoot inplannen?

Branding

BRANDING

Jouw product of bedrijf vastleggen doe ik heel graag. Een bedrijf of een merk starten is één maar je hebt wel een gevulde beeldbank nodig voor promotie. Ik help je hier graag bij. Na het maken van een plan kom ik op locatie voor foto's, heb je geen geschikte locatie? Geen probleem ik kan dit ook op mijn locatie doen. Mijn doel is een gevulde afwisselende beeldbank waar het product centraal staat.

Voor meer info stuur gerust een berichtje.

Events

EVENTS

Tijdens een event of meeting gebeurt er vaak erg veel. Hoe fijn is het om achteraf de foto’s te zien en alles opnieuw te beleven? Bij eventfotografie zoek ik naar interactie en leg ik de sfeer vast. Daarmee zorg ik voor een complete en afwisselende fotoserie en / of video.

Meer informatie of wensen bespreken

kan via onderstaande knop

HORSES

HORSES

Het fotograferen van paarden vind ik altijd heel speciaal. Het is mijn grootste passie, en om dit voor een ander vast te leggen is een feestje. De band tussen mens en dier leg ik vast als jullie samen voor de lens staan. Het paard individueel fotografen kan ook, dan focus ik mij op het karakter + een sprookjes achtig geheel. Onderstaand verschillende style mogelijkheden die je bij mij kunt boeken.

Outside location

White background

Persoonlijke shoot inplannen?

Lifestyle

LIFESTYLE

Naast werken voor bedrijven, vind ik het ook erg leuk om personen en dieren in de privésfeer te fotograferen. Daarbij focus ik mij vooral op relaties vastleggen. Of het nu tussen moeder en dochter is, of tussen mens en dier. Wil je graag een mooie herinnering? Ik neem de tijd om jouw wensen te bespreken en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. Tijdens de fotoshoot hoef je van mij niet te poseren, we gaan voor zo natuurlijk mogelijk. 

Een fotoshoot inplannen? Leuk!

Graphic design

GRAPHIC DESIGN

Je kunt ook bij mij terecht voor grafisch ontwerp. Ik kan je onder andere helpen met het opzetten of opfrissen van jouw huisstijl. Het liefst combineer ik dat met mijn fotografie, zodat ik echt een mooi totaalplaatje kan vormgeven.

bottom of page